Hem Om SIGBIAnmäl till vårt nyhetsbrevKontaktSitemap

Kompakt och kraftfull Industri-PC


Industri-PC med hög prestanda och kompakt format

Med Sigmateks kompakta industri PC, C-IPC, så fortsätter man på den inslagna vägen med att utveckla den kompakta DIAS-serien, C-DIAS. Storleken på C-IPC:n främjar även installationer i små kopplingsskåp där prestanda och tillförlitlighet ändå är av största vikt.C-IPC:n, i kombination med utvecklingsmiljön LASAL-Class, utgör en konkurrenskraftig och kraftfull aktör på automationsmarknaden.

Kombinera alla SIGMATEKs produkter

Med C-IPC:n kombinerar ni alla typer av moduler från Sigmateks utbud och med LASAL-Class så implementeras ert projekt smidigt och enkelt med respektive moduls byggsten. Användandet av byggstenar och att återanvända programmeringskod sparar tid och ger en klar och tydlig översikt av ert projekt vid eventuell vidareutveckling.

Direkt anslutning

Genom att direkt ansluta C-IPC:n till bakplanet med den integrerade kommunikationsbussen och C-DIAS modulerna så kommer man enkelt och snabbt åt de I/O enheter man önskar använda sig av i sin applikation, utan att behöva dra en extra kabel och sladd. Denna sinnrika konstruktion möjliggör en scanningshastighet av 30 miljoner I/O:s per sekund och en accesstid på bara 0.28 µs per byte. Att i sitt projekt, via LASAL-Class, sätta ner iterationstiden till låga 1 ms, så öppnar sig möjligheter att projektera fram styrningar med utmärkt prestanda. I många fall jagar slutkunden just millisekunder då deras maskiner arbetar dag ut och dag in och varje millisekund som man kan spara in medför ökad produktion och därmed också vinst.

Inga rörliga delar

Integrerad Ethernet 10/100Mbps anslutning och USB-kontakt underlättar processövervakning både över Internet och via det lokala nätverket samt vid uppdatering av mjukvara och överföring av data till USB-minnen. Varje C-IPC adresseras med ett unikt IP-nummer för anslutning i ert lokala nätverk. Minneshanteringen sker på ett Compact Flash minneskort. Utan rörliga delar passar Sigmateks C-IPC mycket bra i tuffa miljöer.

En mängd gränssnitt

C-IPC finns i standardutförande upp till 1.2 GHz. Via S-DVI gränssnittet ansluter man enkelt en operatörspanel med touch funktion. Även CAN-buss ingår som standardutförande och stödjs fullt ut i LASAL-Class.

Fler pressreleaser