Hem Om SIGBIAnmäl till vårt nyhetsbrevKontaktSitemap

Tryckeribranschen


Individuellt format och unik slutprodukt kräver flexibel hårdvara

Alltid högaktuell med en individuell design och individuellt format samt skräddarsydd för den tilltänkta och utvalda målgruppen - medför en mer personlig upplaga. Kraven inom tryck- och pappersindustrin ökar ständigt.

Kombinera flexibilitet och hög tillgänglighet

Offset för matningsrullen, vikning, limma, skära och stansa, kuvertera och packa. Vid automatisering av tryckerimaskiner och produktionsanläggningar gäller det att kombinera maximal flexibilitet med en hög tillgänlighet.

Öka maskinens produktivitet med skalerbar hård- och mjukvar

Det modulära automationssystemet ifrån SIGMATEK med en skalerbar hård- och mjukvara leder till en avsevärd ökning av maskinens produktivitet och flexibilitet samtidigt som både stilleståndstiden, omkonfigureringstiden samt restprodukterna minimeras. Den snabba realtid-Ethernet bussen VARAN är ideal för att användas inom tryckeri- och pappersindustrin och tillhandahåller en perfekt systemkommunikation.
 
LÄS MER: Kuverteringsmaskin för alla uppgifter från BÖWE SYSTEC i samarbete med SIGMATEK

LASAL integrerar allt i ett, helt enkelt "All-in-One"

All-in-one utvecklingsverktyget LASAL integrerar styrsystems- och safetyprogrammering, visualisering och motion control för flera axlar. Förprogrammerade mjukvarumoduler så som branschspecifika Motion Control- och teknologiska moduler för positionering via elektroniska CAM-rörelser till reglerfunktioner för tryckerimaskiner förenklar utvecklingen av applikationen och projektet. I utvecklingen drar vi även nytta av tidigare implementerade funktioner som vikning, stapling, palletering, valsmatning, banspänning, lindning, stansning och reglering över tryckvals eller flera synkroniserade tryckvalsar, för att nämna ett par exempel.