Search
Close this search box.
Sigmatek

Sigmatek

Innovation är tradition

SIGMATEK är ett globalt, framgångsrikt företag. I 35 år har SIGMATEK utvecklat och producerat styrsystem för maskiner och processer. SIGMATEK erbjuder dig moderna och flexibla automationslösningar med mervärde, allt från samma källa.

SIGMATEK trivs bäst där kraven är som störst.

Copyright SIGMATEK GmbH

Kompetens

Kvalité

Partnerskap

Filosofi

SIGMATEK GmbH & Co KG är ett 100% privatägt, medelstort företag och som ägs av grundarna. Detta formar företagsstrukturen och utgör en solid bas för framgången. SIGMATEK forskar, utvecklar, producerar och distribuerar automationsteknik för industriella maskiner och utrustning. Med en trendsättande teknik, maximal kundorientering och flexibilitet når SIGMATEK framgång för sina kunder.

Kunderna i fokus

SIGMATEK har fokus på att göra dig som maskintillverkare mer framgångsrik. SIGMATEK erbjuder högmoderna, kompletta automationslösningar med mervärde. SIGMATEK stödjer dig under din maskins livscykel – med sitt maskinkunnande, ett omfattande urval av produkter, hjälp med att programmera applikationer och vid behov skräddarsy och kundanpassa hårdvara.

Hos SIGMATEK är innovation tradition

SIGMATEK står för innovation. SIGMATEK vill inspirera dig och tänker redan på framtiden. SIGMATEKs team utvecklar kontinuerligt idéer och produkter som sätter trender inom automatisering. För att behålla sin plats som en ledare av utveckling av automationsteknik investeras årligen cirka 18 % i forskning och utveckling.

En pålitlig partner

Ett av SIGMATEKs mål är långsiktiga partnerskap och samarbeten. SIGMATEK vill växa tillsammans med sina partners – kunder, leverantörer, säljare och medarbetare. Kompetens, förtroende och rättvisa utmärker dessa partnerskap. I nära samförstånd och en kontinuerlig dialog skapas fördelar för alla inblandade.

Allt från en källa

SIGMATEK står för expertis av lösningar och en hög kvalitet. Automationssystemen och tjänsterna måste leverera. Alla komponenter och teknologier från SIGMATEK automation är egenutvecklade och tillverkas vid huvudkontoret i Österrike. Detta gör det möjligt att uppfylla de högsta kvalitetsstandarderna och säkerställa långsiktig tillgänglighet för alla produkter (ISO 9001: 2015-certifierat kvalitetsledningssystem). En väsentlig fördel för dig är att SIGMATEK kan reagera på dina behov snabbt och flexibelt.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå