Search
Close this search box.
Obegränsade systemlösningar

Obegränsade systemlösningar

Skräddarsydda lösningar med lång tillgänglighet

På SIGMATEK är kundanpassade lösningar standard och SIGMATEK är ivrigt att hitta nya förhållningssätt till dina individuella koncept. SIGMATEK erbjuder dig mer än moderna automationskomponenter. Hos SIGMATEK drar du nytta av en integrerad paketlösning för din Automation 4.0 – bestående av styrning, motion, säkerhet och visualisering – som kombineras i den objektorienterade designmiljön LASAL.

I alla delar av projektet har du bara en kontaktperson som tar ansvar för er lösning. Samtidigt kan SIGMATEKs hårdvarulösning integreras i ett nätverk av maskiner från helt olika tillverkare via OPC UA.

Copyright SIGMATEK GmbH

Modulär, skalbar och öppen

SIGMATEKs automation och systemlösningar kan sättas samma modulärt och är samtidigt skalbara, vilket gör att du kan trimma din maskintyp eller variant, inklusive din applikation för bästa resultat, prestanda och pris. När det behövs kommer SIGMATEKs applikationsteam att stödja dig med sitt stora kunnande av applikationer och maskiner som används i de mest varierande industrierna. SIGMATEK följer dig från idé till första uppstart.

Vårt applikationsteam stödjer dig i dina individuella projekt med sitt breda applikationskunnande. Copyright SIGMATEK GmbH
Portföljen utökas kontinuerligt med innovativ teknologi och produkter. Skräddarsydd hårdvaruutveckling är också möjlig. Copyright SIGMATEK GmbH

Flexibel hårdvara

Alla nyckelkomponenter och teknologier designas och tillverkas i egen regi  hos SIMGATEK och är därmed tillgängliga på lång sikt. Detta innebär en hög grad av säkerhet och skydd i sin investering som maskintillverkare. Som ett medelstort och privatägt företag har SIGMATEK ett stort utrymme att manövrera inom. För dig som kund och maskintillverkare har detta fördelen att SIGMATEK kan på ett flexibelt sätt genomföra ditt och era projekt och även utveckla kundspecifik hårdvara på kortast möjliga tid. Årligen investeras cirka 18 % av omsättningen i forskning och utveckling för att behålla sin roll som teknologiledare.

Ladda ner broschyr

Objektorienterad programmering

Objektorienterad programmering förenklar arbetet och utvecklingen med nya maskiner. Utvecklingstiden kortas ner och därmed även kostnaden.

Wireless HMI

Öka operatörens räckvidd med en trådlös operatörspanel och integrerat nödstopp. För ytterliggare längre avstånd finns stöd för roaming, också som en standard lösning.

Flexibel säkerhet

Med Safety-Hotswap bygger man upp sin produktionslinje eller AGV-flotta under drift. Anslut eller koppla bort nödstopp och säkerhetskretsar. Kabelbundet eller trådlöst, ni väljer. Mobil datakommunikation, 5G, stödjs också.

Automation 4.0

SIGMATEK har hårdvaran för Automation 4.0. Trådlös operatörspanel för ökad räckvidd, trådlös safety mellan decentraliserade styrningar och sömlöst integrerad fjärruppkoppling.

Obegränsade systemlösningar

SIGMATEK skräddarsyr din automationslösning med standard hårdvara. En decentraliserad och modulär approach sänker kostnaderna och ökar flexibiliteten för "batch-one".

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå