Sök
Stäng denna sökruta.
Expertis

Expertis

Morgondagens automationskrav, idag

Grundat 1988 räknas SIGMATEK idag till ett av de internationellt framgångsrika tillverkarna av automationslösningar som används inom de mest varierande branscherna av maskintilverkning.

Copyright SIGMATEK GmbH

Det finns många leverantörer av automationsutrustning. Varför ska man välja SIGMATEK?

Skillnaden ligger i det kompletta paketet och SIGMATEKs ingenjörskunnande. Om du är en tillverkare av seriemaskiner och letar efter en helhetslösning och hittar SIGMATEK så har du kommit rätt. SIGMATEK har en bred produktportfölj, med vilken man kan tillhandahålla en integrerad lösning för alla automationsuppgifter. För speciella krav där det ännu inte finns en teknisk lösning, är SIGMATEK redo att utveckla en specialösningar.

SIGMATEK får din applikation att lyfta

SIGMATEK tänker både här och nu och tänker framåt. Att optimalt täcka våra nuvarande behov är naturligtvis högsta prioritet. SIMGATEKs mål är dock att ge dig nya idéer som bidrar till att göra dina maskiner och din utrustning unika och före sin tid.

Objektorienterad programmering

Objektorienterad programmering förenklar arbetet och utvecklingen med nya maskiner. Utvecklingstiden kortas ner och därmed även kostnaden.

Wireless HMI

Öka operatörens räckvidd med en trådlös operatörspanel och integrerat nödstopp. För ytterliggare längre avstånd finns stöd för roaming, också som en standard lösning.

Flexibel säkerhet

Med Safety-Hotswap bygger man upp sin produktionslinje eller AGV-flotta under drift. Anslut eller koppla bort nödstopp och säkerhetskretsar. Kabelbundet eller trådlöst, ni väljer. Mobil datakommunikation, 5G, stödjs också.

Automation 4.0

SIGMATEK har hårdvaran för Automation 4.0. Trådlös operatörspanel för ökad räckvidd, trådlös safety mellan decentraliserade styrningar och sömlöst integrerad fjärruppkoppling.

Obegränsade systemlösningar

SIGMATEK skräddarsyr din automationslösning med standard hårdvara. En decentraliserad och modulär approach sänker kostnaderna och ökar flexibiliteten för "batch-one".

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå